HANNA HI 981034 Süt pH Metresi
HANNA HI 981034 Süt pH pH Metresi
Hanna marka pH ölçüm cihazları birçok alanda tercih edilen en dayanıklı ürünler arasında yer almaktadır.
HI-981034, cam gövdeli özel bir konik uçlu pH elektroduna sahiptir. Özel pH elektrodu oldukça dayanıklı ve temizlenmesi kolaydır.
Süt Analiz ortamlarında kullanabileceğiniz en başarılı Süt pH metresi Hanna HI 981034 kolay kullanımı ve hızlı sonuçlar sayesinde işlemlerinizi daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olur.
- Kolayca değiştirilebilen bir pil özelliğine sahip HI-981034, yaklaşık 1000 saatlik sürekli kullanım pil ömrüne sahiptir ve 8 dakika veya 60 dakika sonra etkin olan otomatik kapanma özelliğine sahiptir.
- Cam uç özel bir düşük sıcaklık cam formasyonu kullanır. Bu, birçok gıda ürününün düşük sıcaklıkta olması nedeniyle faydalıdır. Numune ve dahili referans teli arasındaki katı bir jel arayüzünden oluşur. Bu, ölçümlerden sonra tıkanmaya karşı sızdırmazlık sağlar.
Genel Özellikleri | |
ph Ölçüm Aralığı | : 0… 14.0 pH |
pH Çözünürlük | : 0.1 pH |
pH Hassasiyeti | : ± 0.2 pH, 25 °C |
pH Kalibrasyonu | : Otomatik, bir veya iki noktada |
pH Sıcaklık Telafisi | : Yok |
Otomatik Kapanma | : 8 dakika, 60 dakika veya devre dışı bırakılabilir |
Akü Tipi ve Ömrü | : CR2032 Li-ion / Yaklaşık 1000 saat sürekli kullanım |
Çevre | : 0... 50 °C | RH 95% max |
Ebatları | : 51 x 151 x 21 mm |
Ağırlık | : 44 g |
Garanti | : 1 yıl |
Birlikte Verilen Ürünler | • pH 4.01 tampon çözeltisi sıvı poşeti (2 adet) • pH 7.01 tampon çözeltisi sıvı poşeti (2 adet) • Süt birikintileri için temizleme çözeltisi (2 adet) • Elektrot depolama çözeltisi, 13 mL damlalık • Kullanım kılavuzu • Kalite sertifikası |
Konik Cam Ucu Konik şekilli uç tasarımı, peynir yapımında kullanılan çeşitli süt bazlı ürünlerde pH'ın doğrudan ölçümü için katılara, yarı katılara ve emülsiyonlara nüfuz etmesine izin verir. | |
Açık Referans Açık referans tasarımı, daha stabil bir pH ölçümü ve daha az bakım için işlem sırasında sütte bulunan askıda katı madde ve proteinlerin tıkanmasını azaltır. | |
Cam gövde Bir cam gövdenin temizlenmesi kolaydır, kimyasal olarak dayanıklıdır ve daha hızlı, daha kararlı bir ölçüm için termal dengeye ulaşmak için hızlıdır. |
HANNA HI 981034
Sütte pH ölçümü, safsızlık, bozulma ve mastitis enfeksiyonu belirtileri testlerinde önemlidir. Sütün bileşimini etkileyen birçok faktör olmasına rağmen, pH ölçümleri üreticilerin belirli kompozisyon değişikliklerine neyin neden olabileceğini anlamalarına yardımcı olabilir. pH ölçümü genellikle bir süt işleme tesisinde ve farklı laboratuvar ortamlarında yapılır.
PH değeri 6.7’den yüksek pH değerine sahip süt, sütün mastitis enfeksiyonu olan ineklerden gelebileceğini gösterir. Mastitis süt sağım inekleri ile sürekli mücadele etmektedir. Enfekte olduğunda, ineğin bağışıklık sistemi, enfeksiyona cevap olarak histamin ve diğer bileşikleri serbest bırakır.
Endotel ve epitel hücre katmanlarının geçirgenliğin de, kan bileşenlerinin taşınım yoldan geçmesine izin veren bir artış vardır. Kan plazması biraz alkalin olduğundan, elde edilen pH normalden daha yüksek olacaktır. Tipik olarak süt üreticileri, bir mastitis enfeksiyonunu tespit etmek için somatik bir hücre sayımı gerçekleştirebilir, ancak bir pH ölçümü, enfeksiyon taramasının hızlı bir yolunu sunar.
HANNA HI 981034 Süt pH pH Metresi 2 dayanıklı ve kullanıcı dostudur. Gıda analizlerinde güvenli bir şekilde kullanabileceğiniz kararlı ve doğru sonuçlar için önerebileceğimiz en iyi modeller arasındadır.
HANNA HI 981034 Süt pH Metresi
- Ürün Kodu: HANNA HI 981034
HANNA HI 981034 Süt pH Metresi
HANNA HI 981034 Süt pH pH Metresi
Hanna marka pH ölçüm cihazları birçok alanda tercih edilen en dayanıklı ürünler arasında yer almaktadır.
HI-981034, cam gövdeli özel bir konik uçlu pH elektroduna sahiptir. Özel pH elektrodu oldukça dayanıklı ve temizlenmesi kolaydır.
Süt Analiz ortamlarında kullanabileceğiniz en başarılı Süt pH metresi Hanna HI 981034 kolay kullanımı ve hızlı sonuçlar sayesinde işlemlerinizi daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olur.
- Kolayca değiştirilebilen bir pil özelliğine sahip HI-981034, yaklaşık 1000 saatlik sürekli kullanım pil ömrüne sahiptir ve 8 dakika veya 60 dakika sonra etkin olan otomatik kapanma özelliğine sahiptir.
- Cam uç özel bir düşük sıcaklık cam formasyonu kullanır. Bu, birçok gıda ürününün düşük sıcaklıkta olması nedeniyle faydalıdır. Numune ve dahili referans teli arasındaki katı bir jel arayüzünden oluşur. Bu, ölçümlerden sonra tıkanmaya karşı sızdırmazlık sağlar.
Genel Özellikleri | |
ph Ölçüm Aralığı | : 0… 14.0 pH |
pH Çözünürlük | : 0.1 pH |
pH Hassasiyeti | : ± 0.2 pH, 25 °C |
pH Kalibrasyonu | : Otomatik, bir veya iki noktada |
pH Sıcaklık Telafisi | : Yok |
Otomatik Kapanma | : 8 dakika, 60 dakika veya devre dışı bırakılabilir |
Akü Tipi ve Ömrü | : CR2032 Li-ion / Yaklaşık 1000 saat sürekli kullanım |
Çevre | : 0... 50 °C | RH 95% max |
Ebatları | : 51 x 151 x 21 mm |
Ağırlık | : 44 g |
Garanti | : 1 yıl |
Birlikte Verilen Ürünler | • pH 4.01 tampon çözeltisi sıvı poşeti (2 adet) • pH 7.01 tampon çözeltisi sıvı poşeti (2 adet) • Süt birikintileri için temizleme çözeltisi (2 adet) • Elektrot depolama çözeltisi, 13 mL damlalık • Kullanım kılavuzu • Kalite sertifikası |
Konik Cam Ucu Konik şekilli uç tasarımı, peynir yapımında kullanılan çeşitli süt bazlı ürünlerde pH'ın doğrudan ölçümü için katılara, yarı katılara ve emülsiyonlara nüfuz etmesine izin verir. | |
Açık Referans Açık referans tasarımı, daha stabil bir pH ölçümü ve daha az bakım için işlem sırasında sütte bulunan askıda katı madde ve proteinlerin tıkanmasını azaltır. | |
Cam gövde Bir cam gövdenin temizlenmesi kolaydır, kimyasal olarak dayanıklıdır ve daha hızlı, daha kararlı bir ölçüm için termal dengeye ulaşmak için hızlıdır. |
HANNA HI 981034
Sütte pH ölçümü, safsızlık, bozulma ve mastitis enfeksiyonu belirtileri testlerinde önemlidir. Sütün bileşimini etkileyen birçok faktör olmasına rağmen, pH ölçümleri üreticilerin belirli kompozisyon değişikliklerine neyin neden olabileceğini anlamalarına yardımcı olabilir. pH ölçümü genellikle bir süt işleme tesisinde ve farklı laboratuvar ortamlarında yapılır.
PH değeri 6.7’den yüksek pH değerine sahip süt, sütün mastitis enfeksiyonu olan ineklerden gelebileceğini gösterir. Mastitis süt sağım inekleri ile sürekli mücadele etmektedir. Enfekte olduğunda, ineğin bağışıklık sistemi, enfeksiyona cevap olarak histamin ve diğer bileşikleri serbest bırakır.
Endotel ve epitel hücre katmanlarının geçirgenliğin de, kan bileşenlerinin taşınım yoldan geçmesine izin veren bir artış vardır. Kan plazması biraz alkalin olduğundan, elde edilen pH normalden daha yüksek olacaktır. Tipik olarak süt üreticileri, bir mastitis enfeksiyonunu tespit etmek için somatik bir hücre sayımı gerçekleştirebilir, ancak bir pH ölçümü, enfeksiyon taramasının hızlı bir yolunu sunar.
HANNA HI 981034 Süt pH pH Metresi 2 dayanıklı ve kullanıcı dostudur. Gıda analizlerinde güvenli bir şekilde kullanabileceğiniz kararlı ve doğru sonuçlar için önerebileceğimiz en iyi modeller arasındadır.
- Marka: Hanna
- Stok Durumu: 41